Jäsenyys

Yhdistyksemme jäsenenä voit olla monella tavalla. Voit kannattaa toimintaamme rivijäsenenä tai halutessasi osallistua aktiivisesti vapaaehtoistoimintaan. Päätät itse, kuinka aktiivisesti haluat osallistua.

Aikuisjäsenet

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Maksuun sisältyy Lapsemme-lehti neljä kertaa vuosessa. Liittyessäsi voit ilmoittaa jäseneksi myös lapsesi.

Nuorisojäsenet

15-17-vuotiaita jäseniä kutsutaan nuorisojäseniksi. Vuoden 2015 alusta heidän jäsenyytensä on maksuton. Jäsenyysvuotta edeltäneenä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuoret siirretään automaattisesti aikuisjäseniksi.

Lapsijäsenet
Alle 15-vuotias lapsi voi huoltajan suostumuksella liittyä jäseneksi. Lasten jäsenyys on myös maksuton.

Voit liittyä jäseneksemme joko netin kautta tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen jäsenvastaavan Riikka Finnilään, jonka yhteystiedot löydät täältä.