KUT:n näytelmä Mimmi Lehmä ja Varis jäsenetuhintaan!

31.5.2017

Keski-Uudenmaan Teatteri KUT esittää Krapin kesäteatterissa kesällä 2017 sydämellisen koko perheen näytelmän Mimmi-Lehmä ja Varis! MLL Keravan yhdistyksen jäsenenä pääset katsomaan näytelmän jäsenetuhintaan.

KUT:in lastennäytelmät ovat olleet jo vuosia oman alueensa lastenteatterin parasta antia, joiden seurassa viihtyy koko perhe. Mimmi-lehmä ja Varis on hauska ja tunnelmallinen näytelmä, joka kertoo omintakeisesta parivaljakosta, jolle sattuu ja tapahtuu..

Mimmi Lehmä on päättäväinen laidunten lady, jonka mielestä on aivan tavallista, että lehmä opettelee ajamaan polkupyörää, keinumaan ja tanssimaan balettia. Varis ei ole asiasta aivan samaa mieltä. Tarina kertoo erilaisuudesta, ystävyydestä ja omien rajojen rikkomisesta. Siitä miten miltei kaikki on mahdollista, kunhan vain uskaltaa uskoa unelmiinsa ja kokeilla.

Lisätietoa näytelmästä ja esitysajat: http://www.kut.fi/mimmi-lehma-ja-varis/

Hinnasto Keravan MLL:n jäsenille:

peruslippu 13,50€ (ovh 15€)

lastenlippu 8,50€ (ovh 10€)

perhelippu 2 aikuista + 2 lasta 38€ (ovh 45€)

alle 3-vuotiaat veloituksetta sylissä

HUOM: MLL-hintaiset liput ovat ostettavissa ja varattavissa ainoastaan KUT-toimistolta tai ovilipunmyynnistä, jos näytös ei ole loppuunmyyty.

Liput ja tiedustelut:

Keski-Uudenmaan Teatterin toimisto

Kauppakaari 8,  04200 Kerava (2. kerros)

Ma          klo 12-18

Ti-pe      klo 10-16